Kövér Lászlónak elment az esze?

Kövér Lászlónak elment az esze?

De még az is lehet, hogy sose volt neki. Nehéz ép ésszel feldolgozni, de az Országgyűlés elnöke, a Fidesz prominens képviselője egy keszthelyi lakossági fórumon megmagyarázta, hogy miért jó, hogy keveset keresnek a magyarok.

Mielőtt elolvassa, érdemes a számítógépe, vagy laptopja billentyűzetét valami törhetetlen anyaggal bevonnia, nehogy kárt tegyen benne!

Tehát, Kövér László szavai a következők voltak azzal kapcsolatban, hogy miért nem támogatja a Jobbik béruniós kezdeményezését:

„Történelmi okokból kifolyólag egy történelmi szegénységgel küszködő régió, ennek vannak gazdasági értelemben vett előnyei is. Ezért van annyi munkavállaló lengyel Nyugat-Európában, mert kevesebbel is beérik, elnézést kérek, idézőjelbe téve, mint a jóléti állam szolgáltatásaihoz hozzászokott, hogy ne mondjam, némely esetben hozzálustult polgárok. Ez egy versenyelőny a lengyel munkavállaló számára, mert van munkája Londonban, és viszonylag jól keres, és azt hazautalja. Az meg annak az országnak is versenyelőny, számos szegény, szegényebb kelet-közép-európai ország ebből él”

Váratlan fordulat továbbá az ügyben, hogy Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke egyetért Kövér Lászlóval. Ő Óbudán tartott lakossági fórumot, ahol arról beszélt, hogy az egykulcsos magyar személyi jövedelemadó és a rezsicsökkentés is veszélybe kerülne a Jobbik kezdeményezésével.

Ha ökölbe szorulna a keze, ami nem kizárt, gondoljon arra, hogy 2018-ban ezeket a tehetséges politikusokat biztosan szívesen fogadják majd Grazban!

zsurpubi.hu
zsurpubi.hu