Bencsik szerint Trump már bunkó, de azért pár hónapja még nyálat csorgatva üdvözölte

Bencsik tegnap kiakadt Trumpra, mert az félrelökte a montenegrói miniszterelnököt. "Sajnos az a helyzet, hogy ez az ember egy beképzelt bunkó" - írta Facebook-oldalára az esetről készült videót kommentálva, majd rájött, hogy ezt az elmés megnyilvánulást akár Orbánra is lehet érteni, és gyorsan korrigált: "Mármint Trump". Hiába, egy bértollnoknak nem illik a kenyéradóról "csak majdnem félreérhető" bejegyzést sem közzétenni.

Érdekes, hogy a békemenetelő főmegmondóember az Egyesült Államok új elnökének beiktatása kapcsán még igyekezett nyálat csorgatva jelezni feljebbvalói felé: ő üdvözli az "Új világrend" megteremtőjét, Trumpot. Úgy volt, hogy a tiszteletére rendezett hazai bulin, a megválasztását ünneplő rendezvényen is részt vesz január 20-án a Szabadság téren, de végül a hideg miatt lemondta. Ott volt viszont a Sajtóklub másik prominens fidesznyaló alakja, Bayer Zsolt, aki a következőképp fogalmazott a színpadon:

"Az Egyesült Államok most hivatalba lépő elnökének meghatározó szerepe lesz az új világrend kiépítésében, ami nagy feladat, de a nyugati társadalmak többsége mellette áll. Isten áldja az Elnök urat!"

Lehet, hogy nem kellett volna annak idején rögtön eltűnni vállig az "Elnök úr" hátsójában?

Korábban már megírtuk, hogy a szorgos bértollnok típus olyan, hogy miközben határozott nyelvcsapásokat tesz gazdái felé, mindig képes az éppen aktuális hatalom által hájpolt eszmék, üzenetek lelkes támogatására. Abban különösen tehetségesek, hogy mindig oda csapódjanak, ahol az anyagi haszonszerzés és a személyes befolyás növekedése garantált. 

Bencsik "pálforduló világbajnok" András ebben különösen profi. Nála hitelesebben talán, nem is "bunkózhatna" senki.