Kövér László Észak-Korea példáját követi

Kövér László Észak-Korea példáját követi
Fotó: zsurpubi.hu

Kövér László kétségkívül az egyik legirritálóbb alakja a mai magyar közéletnek, még úgy is, hogy rendkívül erős a mezőny. A Parlamentet saját BDSM játszószobájának tekintő politikus, akinek kizárólag a „szado” megnyilvánulások jutnak a T. Házban – szerepéből adódóan –, időről időre nyitogatja a pofonosládát.

Az élményt évről évre különböző fenyítőeszközökkel igyekszik fokozni: brutális elektromos sokkoló, gránátvető, elfogóháló, lőhető-dobható könnygázgránát, bilincsek bilincsvágóval, gépkarabélyok, mesterlövő puskák. Kövér fétisét még egy szexshopban is megirigyelnék, a magyar adófizetőket azonban inkább kiveri a víz a bajszos házmester extrém kívánságaitól.

Csütörtökön jelent meg egy belügyminisztériumi rendelet a Magyar Közlönyben, amiből kiderült, hogy többek között a fenti fegyvereket és kényszerítő eszközöket rendszeresítheti a jövőben Laci bácsi magánhadserege. Erre azért is lehet szükség, mert az 1990 óta megszakítás nélkül a Parlamentben üldögélő, ezáltal a sokéves Fidesz-diktatúrában igen jártas képviselő nagyon nehezen viseli, ha az alá-fölérendelt viszonyban nem ő a góré. Bár mesterségének címere a nép szolgálata lenne, a BDSM viselkedésformában ő inkább úr, mintsem szolga. És nem csak az ülésteremben, az ő fizetését szolgáltató állampolgárokkal szemben is.

Ezt újfent bizonyította néhány napja, mikor Budapest XXII. kerületében, a budatétényi Klauzál Gábor Művelődési Központban tartott előre ellenőrzött közönségnek „lakossági fórumot” Sorosról, a migránsokról, Sorosról, Sorosról, a migránsokról és Sorosról. Ilyen jeles alkalmakkor a fideszesek általában szinte pogromra szólítják fel a békésen üldögélő, nemzeti konzultáló nyugdíjasokat, miközben egyre váratlanabb kontextusokban idézik fel Brüsszel megállításának gondolatát.

Kövér bajsza alatt ezúttal szóba került a 444.hu egyik régebbi cikke is azzal összefüggésben, hogy „ekkora ökörséget hogy írhat le valaki”. Az Országgyűlés elnöke ekkor még arról beszélt, hogy reméli, a portáltól is van a helyszínen valaki, aki meghallgatja a grandiózus, 65 év felettieknek szánt léleksimogatóját, de nem sokkal később kiderült, hogy Laci tulajdonképpen nem szereti, ha a kommunikációban nem csak akció van, hanem reakció is. Így történhetett, hogy miután véget ért az előadás, a 444.hu újságírója, aki név szerint többször említve volt Bajuszmester által, nem tehette fel a kérdéseit a jelen legdemokratikusabb jogállamában.

Újságíró: Ha már ennyit beszélt rólam, feltehetnék néhány kérdést?
Kövér László: Nem, Nem, Nem!
Újságíró: Nem érzi kellemetlennek, hogy hatalmi pozícióban, az Országgyűlés elnökeként nem hajlandó válaszolni egy újságíró kérdésére, akiről egyébként előadásokon keresztül beszél?
Kövér László: Ha Ön nem érzi kellemetlennek, amit csinál, én sem.

Ennyi. Röviden. Tömören. Pont. Elégedj meg vele, te nyomorult szolga!

Kövér „BDSM” László mellesleg nagyon sok dolgot nem érez kellemetlennek, még a Kim Dzsongun-i stílust és hatalmi arroganciát sem.

De tulajdonképpen kicsoda is Kövér László?

Szerintem egy magáról sokat képzelő minidiktátor, aki a Parlament 17 ezer négyzetméterén most még játszadozhat, de nem fog mindig a pulpituson ülni. Lehet, hogy számára sok minden nem kellemetlen, a választópolgárok szerint viszont nagyon sok minden az. És ha majd egyszer be kell fejeznie a fétis magánszámait, na, akkor Kövér Lászlónak lenni lesz nagyon kellemetlen.