A Fidesz szerint az ellenzék állt a korrupció pártjára :D :D :D

A Fidesz szerint az ellenzék állt a korrupció pártjára :D :D :D
Fotó: zsurpubi.hu

A Szerencsejáték Zrt. kb. 1,0001-es oddsot adott volna arra, hogy miután nem szavazta meg az Országgyűlés a plakáttörvényt, Kósa Lajos frenetikus sajtótájékoztatót tart majd, amin közli, hogy az ellenzék "korruptsorossimicskacsicskamigránssimogató". És lám, a döbbenetes fordulat be is következett.

Az ellenzék egységesen a korrupció pártjára állt, elutasította, hogy Magyarországon tilos legyen a pártok fekete, burkolt finanszírozása – fogalmazott Kósa Lajos annak kapcsán, hogy az ellenzék nem szavazta meg a "lex csicskát".

Bár Németh Szilárdnak már korábban odaítéltük az emberiség történetének legjobb viccéért járó díjat, azért ez a mondat is elég erősen ott van az élmezőnyben.

Ha az ellenzéki pártokon múlik, Magyarország belesüllyed a korrupcióba - jelentette ki Kósa Lajos úgy, hogy egyetlen agyi lebenyében sem villantak fel Mészáros Lőrincek, Habony Árpádok, Andy Vajnák, Rogán Antalok, Farkas Flóriánok, az elherdált állami földek, a trafikkoncessziók, az oligarchák által vitt közbeszerzések, vagy netán a Voldemort által menedzselt EU-s pénzek.

Jól van, Lali, ügyes vagy, ebben a hónapban is felveheted a fizetésed! De lehet, hogy Árpi hoz neked egy népszerű spanyol szigetről még egy kis helyi porcukrot is, amitől ennél is jobban pörög majd a nyelved!