Lekapcsolták a kormánykritikus Tibi atya oldalát

Lekapcsolták a kormánykritikus Tibi atya oldalát
Fotó: Facebook/Tibi atya

Ma reggel minden figyelmeztetés nélkül törölte a Facebook az egyik legtöbb követővel rendelkező magyar oldalt. Tibi atyát 1,3 millióan lájkolták a közösségi médiában, mégis váratlan hirtelenséggel távolították el.

"BRÉKING! Ma reggelre nyomtalanul, minden figyelmeztetés nélkül eltűnt a Tibi atya facebook oldal a több mint 1,3 millió követőjével együtt. Felháborító, hogy ilyen megtörténhet a legnagyobb magyar FB oldallal 2017-ben. Próbáljuk kideríteni mi történt, addig kérlek osszátok meg a posztot, hogy minél több emberhez eljusson! Dicsértessék!" - írták a Humbák Műveknek Facebookján.

A szókimondó pap törzshelyének oldala még működik, ott az adminok azt is közölték nemrég, hogy nem szeretnének találgatni, egyelőre várják, hogy kiderüljön az igazság.

Ha ők nem is, mi azért találgathatunk. Tibi atya az utóbbi időben nem egy kormánykritikát fogalmazott meg, így talán ebben az országban nem olyan földtől elrugaszkodott gondolat arra tippelni, hogy nem a "szerencsének és a Jóistennek köszönhetik" a történteket.