Hova tűnt a méltóság? Így gyalázza a Fidesz az aláírókat

Hova tűnt a méltóság? Így gyalázza a Fidesz az aláírókat
Feketére változtatott profilképek
Fotó: Facebook/Orbán Ráhel

Így gyászolja a Fidesz és holdudvara a budapesti olimpia rendezését. Jaj annak, aki aláírta a népszavazási kezdeményezést, most rá mutogat az összes kormánypárti. Mi az, hogy mutogat? Gyalázkodik.

Orbán Viktor még a voksolás eredménye előtt visszalépett, nem volt kíváncsi az állampolgárok véleményére. Úgy tűnik nagyon biztosak magunkban és könnyedén hazaárulóznak le 266 ezer magyart. Ezzel azonban érdemes lenne vigyázni, hiszen könnyen kergethetik el saját szavazóikat is.

Orbán Viktor: „Vérzik az ember szíve" – folytatta –, mert sok magyarnak volt ez a régi álma, és most "itt történt egy álomgyilkosság".

Stefka István: „Hát nem tudom másként kifejezni - nem megvezetett, hanem ennyi hülye ember, aki önmaga ellen kampányol.”

Bencsik András: „Aki ezt aláírja, az hazaárulást követ el, ezt jó, ha tudja. Helyesen így szólna a hír: 266 ezer ember elárulta Magyarországot.”

Deutsch Tamás: „A Momentum egyesület és a hozzá csatlakozó ellenzéki pártok elérték céljukat, megakadályozták a budapesti pályázat sikerét... Az ellenzéki pártok gondolkodás nélkül cserbenhagyták a jóakaratú emberek közös ügyét.”

Kósa Lajos árulásnak nevezte az aláírásgyűjtést, amelyet „primitív, napi politikai számításból” tettek.