Kálmán Olga Ibizáról üzent Habonynak!

Kálmán Olga Ibizáról üzent Habonynak!
Kálmán Olga Ibizán
Fotó: Facebook/Kálmán Olga

Kálmán Olga Ibizán nyaral. Azon a szigeten, ahová Habony Árpi is el szokott vonulni, hogy a fullasztó magyar közélet után egy kis friss „levegőt” szippantson.

De nem csak a spanyol üdülőhely alapján került egy hírbe a HírTV műsorvezetője és a Fidesz szennytermelő munkása.

Kálmán Olgát ugyanis Csintalan Sándor helyettesíti egy ideje az Egyenesen című műsorban. Mivel Kálmán Olga nyaral. Az emberek, a szerencsésebbek, nyáron nyaralnak. Legalább egy hét szabit kivesznek, de van, aki kettőt is.

A habonyi latrina tartalma pedig ismét hullámot vetett: Kálmán Olga a rossz nézettségi adatok miatt elhagyhatta Simicska csatornáját, mi más lehetne az oka annak, hogy Csintalan üldögél esténként Olga székében.

Kálmán Olga azonban válaszolt a habonyi hipotézisre. Facebook-oldalán ismertette, mi az ábra:

"Hahó magatokat újságírónak nevező enter billentyűk! Szóltam előre, hogy fölösleges hülyeségeket írni felmondásról, kirúgásról, nézettségről. Bár tudom, hogy ez utóbbi különösen fájhat a kenyéradóitoknak, nehéz megemészteni, hogy a Hír Tv tájékoztat, nem agyat mos és még nézik is sokan, nagyon sokan"

"Szóval, szóljatok már a főnöknek (szerintem nem vagyunk cimbik vele itt a facebookon, ezért nem látja -bár ki tudja....) hogy szívesen, válaszolok személyesen is, ha kérdése van. Árpád! Itt vagyok én is Ibizán, ha van kérdés Egyenesen felteheted mielőtt bármit megírattatsz. Igaz, mi nem a buli negyedben vagyunk, és napközben ritkán érek rá, mert uno kártyázunk a Férjemmel és a Gyerekeinkkel, de összefuthatunk valahol egy fagyizóban. Üdv! K. O"