Echo TV-s műsorokban gyönyörködtünk – Röhögjön velünk!

Ha az ember derülne egyet a munka végeztével, nem feltétlenül kell friss Stand Up-műsor után kutatnia a neten. Elég felmenni az Echo TV honlapjára, és böngészni az „olvasócsalogatók”, szalagcímek, leadek között.

zsurpubi.hu

Figyelem, sűrűn frissül és nagyon ütős! Mármint az oldal, a tartalom nagyjából kimerül Soros, Simicska, a libsik és a „rágalomhadjáratot folytató ellenzék” tárgykörökben. Ennek okán a túlzott fogyasztás akár kárt is tehet a rekeszizomban!

Mielőtt tovább haladna, még további két információval kell tisztában lennie:

  1. Habony Árpi tehetséges, kormánypárti politikusoknak dolgozó szövegírói nem csak a Fidelitasnak dolgoznak be, valószínűleg maszekolnak az Echo TV-nél és a Karc FM-nél is. Komoly munkájuk lehet abban, hogy Bayernak, Bencsiknek, Juráknak, Huthnak és a többi „hiteles” „médiaszemélyiségnek” így pörög a nyelvük. És nem csak Orbán hátsó fertályában, hanem élőszóban is.
  2. Mielőtt véletlenül ideges lenne az alábbi írott soroktól, gondoljon inkább arra, hogy a Mészáros Lőrinc-féle nívóminimum alatt teljesítő vicc-csatorna szereplőinek nagyjából annyi jelentéségük van a magyar közéletben, mint egy terhességi tesztnek a harmadik trimeszterben!

Tehát, akkor jöjjön a változatos, nemrágalmazó, hiteles, nempropagandisita, objektív, olykor már oknyomozó echos tartalom kvintesszenciája:

2017-07-18 Troll, téma:

A vizes vb-t övező rágalomhadjárat világosan rámutatott, mit képvisel a baloldal és a hozzá kötődő hírportálok; Súlyos szívbeteg kislány halálából kovácsoltak volna politikai tőkét - hazudtak, ameddig ki nem derült az igazság.

Aki egyébként valamilyen nagyon különös oknál fogva nem ismerné: ez az a műsor, ahol „Dobos Marianne és vendégei széttrollkodják a balliberális médiát”. Magyarra fordítva: egy olyan ízlésrendőrség, amitől még az egykori ÁVH-s vallatótisztek is összerezzentek volna. Ja, nem. Sokkal inkább egy olyan benyalókonvent, ahol heti szinten összekapaszkodva, bő nyállal magasztalják a kormány munkáját, miközben azt gondolják magukról, hogy képesek poénokat alkotni. Bár erre még nem volt példa. Tulajdonképpen, itt egyúttal le is szögezhetjük, hogy az Echo TV összes műsora ezen, viszonylag egyszerű koncepciók mentén alakul. Változatosak, mint Bayer Zsolti szókincse.

2017-07-18 Civil kör, téma:

Soros és csapata a független magyar igazságszolgáltatást is befolyásolni próbálja; A Heller-Konrád féle ellenzéki kör a zsidóság fideszessé válása ellen mozgósít.

Ezt akkor még egyszer: „A zsidóság fideszessé válása ellen mozgósít”…Ühüm, tehát akkor vannak zsidók, aki fideszessé akarnak válni, de nem könnyű, mert Heller Ágnes ezt mozgósítással akadályozná meg. Epic.

2017-07-18 Napi Aktuális, téma:

"Hogyan szövi be Soros hálója a magyar igazságszolgáltatást" címmel jelentetett meg négy írást a Tűzfalcsoport. Hogyan érhették el ezek a szervezetek, hogy befolyásolni tudják a független magyar igazságszolgáltatást, illetve ki a felelős ezért?

Na, vajon ki? Az "oknyomozó" Tűzfalcsoport biztos komoly munkával kiderítette, hiszen legalább olyan profi lehet, mint a bostoni Spotlight. Tippmixen amúgy valószínűleg nem adnának magas oddsot arra, hogy a megoldás itt is Soros György.

2017-07-18 Civil kör, téma:

Az ellenzéki sajtó rágalomhadjáratot folytat a budapesti vizes világbajnokság ellen; Lassan csokorba gyűjthetjük a hazánk ellen indított kötelezettségszegési eljárásokat; Martin Schulz kancellárként az uniós pénzeket vonná meg Magyarországtól.

2017-07-12 Angard, téma:

Megint velünk foglalkozik Brüsszel; Szakad a Jobbik- és rögtön ők is szakadnak? Jaj, Fletó - most sírjunk vagy nevessünk? Áder ellenes koalíció; Soros plakátok.

Olykor mi is sírunk, de ezen inkább nevetünk. Sőt: szakadunk.

2017-07-17 Sajtóklub, téma:

Elkezdődött a vizes világbajnokság, kinek öröm, kinek maga a pokol. Együtt kell élni ebben az országban olyanokkal, akik bele vannak betegedve abba, hogy Magyarország világbajnokságot rendez és minden működik. Bayer Zsolt beszélgető partnere Bencsik András, Huth Gergely és Lovas István.

Ennyi. Országunkat elérte a romlás, de a Sajtóklubban elhangzott a verdikt, nyílnak a szemek, világosodnak az elmék, és ezentúl nem csak minden, hanem minden IS működni fog.

Echo TV. 2017. Alternatív univerzum level 999999.