A Fidesz kommunikációs igazgatója közölte: marad a negatív kampány

A Fidesz kommunikációs igazgatója közölte: marad a negatív kampány
Fotó: zsurpubi.hu

„Bárhogy is szidják az értelmiségi szalonokban a szembesítő (sic!) kampányt, azt, hogy túl sok a plakát, még negatív kampánynak is lehet mondani, de valójában ez működik” - ezzel indokolta a háborús közéleti állapotokat Hidvégi Balázs, a Fidesz kommunikációs vezetője Tusványoson.

Ez a felelős magyar kormány felelős vezetőjének álláspontja az életünket, a hétköznapjainkat megkeserítő, és a pénzünket plakátokra herdáló konstans szarkeveréssel kapcsolatban.

Hidvéghi Balázs hozzátette, hogy az a lényeg, hogy „immorális, hazug dolgokat nem szabad mondani”. No, ezen kb. negyven percig tele szájjal röhögtünk. Pont akkor mondja ezt a kamugenerátor, amikor éppen néhány napja szólalt fel az Európai Bizottság alelnöke, Frans Timmermans, hogy a Fidesz plakátkampánya akkora hazugság, hogy arra még válaszolni is méltatlan és röhejes.

Mindezt azután, hogy Terry Blacket vetik be a legnagyobb ellenzéki párt elnöke ellen. Amikor Juhász Pétert Portik emberének állítja be Rogánt, aki ma már köztudomású, hogy bár helikopterrel jár esküvőre luxus órák és táskák kíséretében, szegényke a bevallása szerint alig tud valamit a tejbe aprítani.

Akkor merte ezt mondani ez az IQ-betyár, amikor nap mint nap beletolják az arcunkba, hogy a korrupció átlagos szintű, az oktatás szuper és az egészségügy is teljesen rendben van. Sok ilyen vezető kell a kormánypártba. Áprilisban pedig meglátjuk, hogy a negatív üzenetek közül melyek jöttek be.

Addig is szurkolunk, hajrá, még több ilyet és mindent bele, mert ezek az országot keresztbe-kasul ellepő hazugságok, mind a kormány bukását erősítik! Ez csak a Fidesz egyre szűkülő, szellemi nyugdíjas szavazótáborának imponál, de mi töretlenül bízunk benne, hogy sokkal több felelős és gondolkodó ellenzéki ember van még Magyarországon, mint egybites, CÖF-tüntetésekre élvező, vajdaimádó biodíszlet.