Ön is érzi? Az elmúlt hónapokban olyan erős bérnövekedés volt, amire az elmúlt 15 évben nem volt példa :D

Ön is érzi? Az elmúlt hónapokban olyan erős bérnövekedés volt, amire az elmúlt 15 évben nem volt példa :D
Fotó: zsurpubi.hu

Igen, tényleg ezt mondta tegnap Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az M1 aktuális csatornán a Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb adatait kommentálva.

A KSH csütörtökön közzétett adatai szerint májusban a bruttó és a nettó átlagkereset 12,9 százalékkal volt magasabb az egy évvel korábbinál az áprilisi 14,6 százalékos és a márciusi 12,8 százalékos növekedés után. Ezt nyugtázta úgy Varga, hogy az elmúlt 15 év legnagyobb béremelkedése volt az elmúlt hónapokban. 

Nem fogja kitalálni, hogy mi az oka, hogy az európai összevetésben azért van még mit behoznia Magyarországnak. Segítünk: az elmúltnyolcév. Mármint, nem a közelebbi elmúltnyolcév, hanem az azelőtti elmúltnyolcév.

Van még mit behoznia Magyarországnak, de elkezdte behozni azt a hátrányt, amit a 2008-as kormányzati és államháztartási csőd miatt elszenvedett - fogalmazott Misi.

Reméljük, Ön is érzi, hogy amellett, hogy szárnyal a gazdaság, szépül az ország, hasít a vizes vb, makulátlan a közbiztonság, megszűnt a szegénység és a korrupció is, a bérek is soha nem látott magasságokban járnak. 

Amúgy pont ma írta az RTL Klub Híradója alapján a HVG, hogy rögtön betanításuk után máris több ezer, a munkaerőhiány miatt idecsábított külföldi vendégmunkás távozott nyugatra, mert ott többet tudnak keresni.

Bagatell. Hazugság. Rágalomhadjárat.