Így hazudik Orbán, persze szemrebbenés nélkül – Videó!

Orbán Viktor hazugságain már a saját tábora sem lepődik meg, inkább csak próbálják mentegetni, illetve menteni a menthetetlent. Jellemzően a „Mé’ a másik nem hazudik?” vagy „Mé’ a Gyurcsán nem hazudott?”, esetleg „Mé’ a másik nem lopott?” visszakérdezésekkel.

Orbán már több százszor hazudtolta és cáfolta meg önmagát, számtalan alkalommal került szembe saját egykori állításaival. Persze az sem ritka, hogy a pillanatnyi politikai érdekei miatt belehazudik az emberek arcába.

No, most ennek lehettünk szemtanúi Tusványoson. A Magyarországot immáron saját vajdaságaként kezelő, rendre zsebre vágott kezű, lókupec jellegű Orbán álhírekkel próbálja meggyőzni az erdélyi szavazókat, hogy csak a Fideszre érdemes szavazni, mert ez a fránya ellenzék le akarja bontani a kerítést, és be akarja engedni a migránsokat. Az még nekünk is új, hogy a hoaxot Orbán vírusgazdaként bevállalja, ugyanis ezeket jellemzően a Rogán által irányított Habony-művek szokta legelsőként tálalni.

Állította Orbán mindezt úgy, hogy köztudomású, hogy sem a parlamenti baloldali pártoknak, sem a Jobbiknak esze ágában sincs lebontani a kerítést. Sőt, utóbbi még szigorítaná is a határzárat a határőrség visszaállításával. Mindezekkel ellentétben az Orbán elintéző embereként működő Habonyhoz köthető üzleti körök tízmilliárdokat profitáltak azon, hogy pénzért adták el a magyar állampolgárságot kétes múltú, jelenű és feltehetően jövőjű arab, illetve távol-keleti „üzletembereknek”, akik nem terroristák ugyan, maximum csak támogatják a terrorizmust.

Íme Orbán hazugsága 7 másodpercben: