A HírTV újságírója üzent Németh Szilárdnak: "Büszkén viselem, hogy a nép nevű bűnszervezet tagja lehetek"

A HírTV újságírója üzent Németh Szilárdnak: "Büszkén viselem, hogy a nép nevű bűnszervezet tagja lehetek"
Oroszi Babett

Emlékezetes, hogy a rögeszmés tusványosi Orbán-beszéd egyik fő üzenete az ellenzéki sajtó elleni megátalkodott küzdelem volt a 2018-as kampányban.

„A helyzet az, hogy az előttünk álló kampányban nekünk elsősorban a külső erőkkel szemben kell helytállnunk, Soros maffiahálózatával és a brüsszeli bürokratákkal szemben kell állnunk a sarat, meg az általuk működtetett médiával kell megküzdeni a következő kilenc hónapban” - jelentette ki Orbán. 

Ez a kijelentés annyira egyértelmű, hogy aki egy kicsit is ismeri a Fidesz-politika működési mechanizmusát, tudja, hogy Habony aljamunkásai eszközökben nem válogatva, egész pályás letámadást indítanak majd az ellenzéki sajtó ellen.

Németh Szilárd, a Fidesz feketemosogatója hétfői sajtótájékoztatóján erre rá is erősített azzal, hogy össze-vissza habogott az ellenzéki újságírók kérdéseire, majd arrogánsan kioktatta az Index munkatársát.

Az újságírók azonban azért újságírók, hogy felhívják pl. Németh Szilárd figyelmét arra, mi is a dolga, s kiknek a jóvoltából is viselkedhet úgy, ahogy viselkedik, s ahogy egyébként kultúrember nem viselkedik.

Így tett Oroszi Babett, a HírTV riportere is, július 26-i Facebook-posztjában.

OrosziBabett

(Forrás: Facebook/Oroszi Babett)