Hoppá: Soros pénze az OTP-ben

Hoppá: Soros pénze az OTP-ben
Soros és a krumpli
Fotó: Facebook/Hócipő

Néhány hete felkerült a netre a Hócipő kabaréja, melynek Soros György volt a vendége 1994-ben. 

Tegnap este pedig a Hócipő alapítója, Farkasházy Tivadar volt Kálmán Olga vendége a HírTV Egyenesen című műsorában. Farkasházy elmondta, hogy akkoriban még egy árverést is tartottak, melyet Fábry Sándor vezetett, s az erre az alkalomra felajánlott javakból befolyt összeget az OTP-nél helyezték el. E betétkönyv pénzét 23 éve Csányi Sándor bankja használja.

Farkasházy szeretné visszakapni ezt az összeget, ami szerinte lehet akár félmillió forint is, mert lapjának igen nagy szüksége lenne a támogatásra.

A "Soros-pénzek" témája után Farkasházy keményen bírálta a baloldali ellenzéket. Szerinte a fiatalok örökölni akarják az MSZP-t és a DK-t, de hét éve nem csinálnak a baloldali politikusok semmit, ez pedig történelmi bűn.

A Hócipő alapítója azt is kifejtette, szerinte ezek a politikusok, Botka és Gyurcsány meg a társaik nem mások, mint hivatásos ellenzékiek, akik pénzt kapnak, de hét év alatt sem telt semmi érdemlegesre tőlük. Farkasházy ingyen ellenzékiként hívta a politikusokat, menjenek vele, csinálják ingyen, amit ő, mert amit a fizetésükért nyújtanak, az nulla, mínusz.

Heti Kéri rovatunkban szinte ugyanerről és ugyanígy beszélt Kéri László is.