Orbán egy zseni - fanatikus fideszes vetíti a propagandát

Orbán egy zseni - fanatikus fideszes vetíti a propagandát

Az Index rátalált egy férfira, aki mindenkinél jobban szereti, tiszteli Orbán Viktort. A lapnak nem volt nehéz dolga, ugyanis aki Budapesten közlekedik, az láthatja, hogy az Astoriánál, a Kossuth 15. kereskedőház kirakata maga a Fidesz propaganda.

Valamikor június közepe táján kezdődött a műsor: a kirakatban elhelyezett két hatalmas ledfalon felváltva futott Orbán röfis videója, illetve az Állítsuk meg Brüsszelt kormányzati kampány. A nap 24 órájában - írta a lap.

Az Index megkereste a férfit, Zachár Attilát és a Rogán-féle minisztériumot. Utóbbitól nem kaptak választ, Zachár viszont megírta, teljesen ingyen csinálja, nem kap pénzt a tevékenységéért,  senki nem kérte meg őt, hogy ezt vetítse, senki nem is fizetett ezért, saját ötletből, meggyőződésből vetítette.

"Egyszerűen nekem Orbán Viktor zseni, és jó irányba halad. Ha hozzám eljönne, az első kép, amit látna, az egy születésnapi gratuláció Orbán Viktortól. Egy képeslap bekeretezve, amit idén májusban kaptam, és nagyon örültem neki" - közölte.

Szerencsére még vannak jó emberek.