Lehull a lepel: Gagastarnak szánták a Vona-botrányt

Mindig is lehetett sejteni, hogy Terry Black nem mond igazat akkor, amikor azt állítja, ő tudja, hogy Vona Gábor homoszexuális. Ezt erősíti meg Takács Milán nyilatkozata is. Gagastar, aki nyíltan vállalja, hogy 13 éves kora óta prostituált, egyszer arról nyilatkozott, hogy politikusokkal is volt már dolga. Most egy Facebook-bejegyzésében arról ír, hogy eredetileg neki szánták Vona Gábor melegbotrányát!

gagastar_edited

"Eltuntem pihentem holott szerepelhettem vna a Vona Gabor meleg botrany ugy eredetileg nekem szantak es lehet durrant volna de nem minden aron mar

Takács Milán most azt mondja, hogy megkereste egy politikai lap, mert interjút szerettek volna vele készíteni. Azzal kezdték, hogy tudják, hogy már volt köze politikusokhoz, és arra kíváncsiak, hogy Vona Gáborral volt-e afférja - írja a 444.

„Bekérdeztek, hogy Vona a kuncsaftom volt-e az évek alatt. Mondtam, hogy nem. Erre azt mondták, hogy nem baj, és mi lenne, ha azt mondanánk. Tiltakoztam. Egyrészt miért mondanék olyat, ami nem úgy van, másrészt az életem fontosabb.”

Úgy tűnik, így készülnek a Fidesz által megrendelt álhírek.