Napi rutin: Polt Petiék semmi kivetnivalót nem találnak a Fidesz plakátbotrányában

Hiába, ha valamin nincs fogás, akkor nincs fogás. Hiába gondoljuk mi egyszerű emberek valamiről, hogy törvénytelen, ha a NER-csinovnyikok az ellenkezőjét mondják.

A 24.hu írta meg, hogy a Fővárosi Főügyészség elutasította az MSZP-s Nyakó István beadványát a Fidesz 2010-es plakátkampányával kapcsolatban, mondván nem vetődik fel bűncselekmény gyanúja.

A feljelentés és az annak alapját képező cikk olyan feltételezésen alapult, amelyet már az ugyanabban a cikkben hivatkozott számvevőszéki jelentés tartalma is önmagában alapjaiban cáfolt - indokolt az ügyészség.

Korábban a 24.hu információi alapján mi is megírtuk, hogy a Fidesz 2010-ben a töredékéért kapta a plakáthelyeket Mahir Citypostertől.

A hírek egyértelműen felháborították az ellenzéket, sőt a Jobbik szerint a folyamatos "sunnyogás" egyre inkább azt bizonyítja, hogy a Fidesz választási csalást követett el és nem illiberális, hanem illegitim kormányzást folytat.

Nem számít, az a lényeg, hogy Polt Péter jól teljesít. Az MSZP egyébként ma délután közölte: újból feljelentést tesznek.