A Fidesz tényleg megőrült: a kormány szerint augusztus 20-a tétje a Szent István-i örökség vagy a Soros-terv

darth20soros

A Magyar Nemzet megszerezte azt az egyoldalas sorvezetőt, melyet a kormány küldött ki a magyar nagykövetségeknek. Az „Augusztus 20. kommunikációs üzenetek” munkacímet viselő dokumentum 11 pontban foglalja össze, milyen beszéddel ajánlatos készülniük azoknak a nagyköveteknek, akiknek állomáshelyén tartanak megemlékezést. A Fidesz pirossal kiemelte, háromszor aláhúzta az alábbi üzenetet:

„Választás előtt állunk: Szent István Magyarországa és a Soros-terv között”.

Az előadónak ezt követően a nemzeti ünnepen azt kell sulykolnia, hogy Soros le akarja rohanni Európát, muszlimizálni szeretne, mégpedig villámgyorsan.

De nem csak Sorosról kell beszélnie a nagykövetnek az új kenyér ünnepén, hanem a magyar kormányt támadó, belső ellenségről is, akik „más birodalmak részévé akarják tenni hazánkat”, mert „így akarnak nyerészkedni és hatalmat szerezni”.

Mindez persze azért borzasztóan veszélyes, mert Soros irányítása alatt egy új birodalom van kiépülőben, s Orbán belső ellenségei, azaz az ellenzéki pártok, idegeneknek akarják kijátszani a hazát, hogy az új állam irányításában pozíciót szerezzenek.

Ezek az elmebetegek irányítanak egy országot…

(Fotó: fellowshipoftheminds.com)