Vajna Timi az új Klárika?

Vajna Timi az új Klárika?
Fotó: Facebook/Korda György és Balázs Klári

Korda György és Vajna Tímea együtt parádéznak a Pappa Pia című, Andy-féle agypusztításban, és ez olyan mély nyomot hagyott Gyuri bácsiban, hogy elemi erejű nyilatkozatban emelte a legnagyobbak közé az embereken, állatokon, és gyermekeken segítő Timikét. Még az is lehet, hogy Klárika lapátra kerül, a "hollywoodi sztárfeleség" ugyanis - mint tudjuk -, féktelen rajongója ennek a korosztálynak.

“A Pappa Pia forgatásán találkoztam életemben először személyesen Vajna Timivel. Annyira kedves volt, hogy azt alig hittem el. Az emberek furcsákat gondolnak róla a médiában megjelent hírek miatt, de szerintem ő pont az ellenkezője. Barátságos, és egyáltalán nem nagyképű. Hatalmas csalódás volt számomra, de a pozitív értelemben” - mondta Gyuri bácsi az AC News-nak.

Ez azonban még nem minden! A haknikirály nem lőtte el túl korán a puskaport, egy nagyobb durranással ért a csúcsra:

"Nem csinált ő semmilyen előnyt abból, hogy kinek a felsége. Ugyanúgy kivette mindenből a részét a forgatáson. Bár azt meg kell hagyni, hogy kicsit kiszúrt velem a munka közben, mert azt hittem lassabban fog menni azzal a Jetskyvel. Úgy száguldozott, hogy alig bírtam követni" – tette hozzá.

Klári mama, jobb lesz vigyázni!