Vona után Botka is Siófokon – Beindult a fideszrinya

Vona után Botka is Siófokon – Beindult a fideszrinya
Fotó: zsurpubi.hu

Szajcz Adrián, a siófoki képviselő-testület többségét alkotó Fidesz-frakció vezetője olyan nyílt levelet írt, hogy az alapján az indokolatlan pánikroham pszichológiai esettanulmányát lehetne nagyon egzakt módon felvázolni egy délután alatt.

Beindult a rinyagenerátor a siófoki Fidesznél, miután egészen elképesztően különleges módon Vona Gábor és Botka László is ellátogatott a Somogy megyei városba.

„A siófoki jobbikos polgármester nyáron sem hagyja, hogy a siófokiak és az itt nyaraló több ezer turista megérdemelt pihenését töltse. Ellenzéki pártvezetőkkel erősít, Vona Gábor után Botka László érkezett Siófokra” – adott hangot felháborodásának Legyel Róbert polgármesternek címzett nyílt levelében Szajcz Adrián.

Majd feltette a professzionális politikai kommunikációs hadjárat nehézbombájaként is értékelhető, lehengerlő kérdést: „Mi dolga lehet Botka Lászlónak Lengyel Róberttel?”

És Adrián ezt tulajdonképpen végül meg is válaszolta: Mivel Vona Gábor után nem sokkal Botka László is ellátogatott Siófokra, az egyértelműen azt jelenti, hogy „az MSZP és a Jobbik összefogásra készül Siófokon is”. „Az országgyűlési választások előtt alig egy évvel nincsenek véletlenek” – érvelt tovább kikezdhetetlen logikával.

A levél egyébként még számos briliáns fordulatot tartalmaz, érdemes elolvasni, és egyúttal mementóul tűzni a siófoki utcák hirdetőoszlopaira (is), hogy véletlenül se kerülhessen egy ilyen elme ismét a hatalom közelébe.