Hajós András nem hajlandó Andy Vajna propaganda tévéjében dolgozni. Ja, de!

Hajós András nem hajlandó Andy Vajna propaganda tévéjében dolgozni. Ja, de!

Korábban cikkeztünk már arról, hogy bizonyos celebek hogyan képesek visszavonulót fújni a NER-el szemben, ha a pénzről van szó. "Vanazapénz" - szoktuk volt mondani.

Halálosan idegesít, ami a Tényekben történik. Hányok tőle, és nem tudok úgy… ez nekem nehéz. Lehet, hogy azt kéne mondanom, hogy én csak egy szórakoztató műsort csinálok, nem tudom ezt mondani” - nyilatkozta Hajós még márciusban. Ez a megnyilvánulás nyilván nem tett jót Hajós és a TV2 kapcsolatának. Az előadóművész-műsorvezető a mai napon nyilatkozta, hogy a híresztelésekkel ellentétben a Dalfutár biztosan nem folytatódik a TV2-n, viszont hajlandó megalkudni a propaganda csatornával és bár kikukázták a műsorát, a korábbi évekhez hasonlóan azonban beülne a Sztárban sztár című műsor zsűrijébe. 

Hajós, a fölösleges találgatásoknak véget vetve, a következő egyértelmű bejegyzést tette közzé saját Facebook-oldalán:

„Van szó arról, hogy a Sztárban Sztár zsűripultjába újra beüljek, de ez nem a Dalfutáron múlik. A Tv2 csoport vezetése teljes joggal meg van rám sértődve, mert negatívan nyilatkoztam egyik műsorukról. Én pedig ezalatt teljes joggal félek attól, hogy a tv2 jelenlegi imidzse politikai bélyeget süt rám.  Ezt a két bizalmatlan álláspontot kell feloldani, ahhoz, hogy megállapodás szülessen. Szívesen dolgoznék abban a műsorban, melynek kimagasló sikeréhez - véka alá nem rejtett kritikáimmal együtt - magam is hozzájárultam az elmúlt években. Szívesen szórakoztatnám az engem szerető nézőket, ha már ez a munkám, amit egyébként imádok. Szívesen melóznék azokkal a kollégákkal, akikkel hosszú évek óta dolgozunk, kvzunk, szerkesztünk, röhögünk, sírunk együtt, szakmai alapon, csatornáktól, politikától, váltakozó tulajdonosoktól függetlenül.”

Mi pedig csak szomorúan konstatáljuk magunkban, hogy - hát hogyan is fogalmazzunk elegánsan - nem tartott sokáig Hajós „szabadságharca”. Kár.