Semjén burkoltan cigányozott, és lebarmozta a magyarokat

Semjén burkoltan cigányozott, és  lebarmozta a magyarokat
Fotó: zsurpubi.hu

Semjén szerint „ritka nagy baromság” az, ami alapján a többség elutasítja a határon túliak szavazati jogát. Már ez is megérne egy novellát, hiszen ha logikailag visszafejtjük Semjén állítását, akkor véleménye szerint a magyar társadalom többsége a „ritka nagy barom „kategóriájába tartozik.

Köszönjük, Zsolti! Mondjuk, ebben valahol mélyen tényleg lehet valami, hiszen mi mással lehetne indokolni, hogy ilyen „vezetője” lehet ennek az országnak. Ja, nem, mert őt nem mi választottuk. Szegény félflótás ráadásul mondott egy tényleg „ritka nagy baromság”-ot:

Hogy PC módon fogalmazzak: tudnék olyan népcsoportot, vagy pontosabban olyan csoportokat, akik Magyarországon, akik életükben egy fillér adót nem fizettek, mégis abszurd lenne azt mondani, hogy ne legyen szavazati joguk.

Majd egy rövidke, csekély intellektuális képességeket feltételező és igénylő okfejtés után így érkezik el csapongó gondolatainak útvesztőjében a végső érvhez:

Az állampolgárság és szavazati jog egymástól elválaszthatatlan.

Nos, kedves Zsolt, számtalan példája van annak, hogy egy adott állampolgár nem rendelkezik választójoggal, de ennek felsorolásába most nem mennénk bele, elegendő fellapozni egy elsős joghallgatóknak íródott, illetve szánt alkotmányjogi tankönyvet. Ellenben az egy rendkívül fontos kérdés, hogy melyik népcsoportra gondolhatott Semjén „ritka nagy baromság” Zsolt. Mi úgy hisszük, hogy bizonyára Orbán „lókupec” Viktor országos cimborájára, Farkas „priuszos” Flórira és annak enyveskezű bandájára utalt, csak minden igyekezete ellenére cseppet sem „píszi” módon általánosított.

Valójában burkoltan cigányozott egy jó nagyot. Az azonban számunkra még ennél is jóval lényegesebb kérdés marad, hogy hogyan lehetséges az, hogy a büntetett előéletű Farkas Flórián jelenleg is szabadlábon tengeti hétköznapjait annak ellenére, hogy az Országos Cigány Önkormányzat csalással ellopott milliárdjait a magyar adófizetők pénzéből pótolta az állam, feltehetően Orbán vajda utasítására.

Egy következetes országban a Cigányok Tanácsa már fel is szólította volna Semjén Zsoltot, hogy kérjen bocsánatot, hiszen a KDNP elnöke a szavaival „megkérdőjelezi a cigányság adófizetési képességét, és ezzel azt sugallja, hogy a saját megélt tapasztalataikat mellőzve befolyásolható, személytelen, döntésképtelen tömeget alkotnak”.

Itt nézheti meg Semjén „ritka nagy barom” Zsolt félkegyelmű okfejtését: