Öngyilkosságot kísérelt meg Győzike

Begyógyszerezte magát a showman, mert elege lett az őt ért támadásokból.

Bevette a tablettákat és beült az autójába. Az állítólagos tragédiát felesége és gyermekei akadályozták meg – állította Gáspár Győző.

A lányok sírva rohantak Beához. Ő könyörgött ki az autóból. Ha nincs a feleségem, én már rég nem élek. Ha kell, ő 24 órából 24 órát van velem, és újra és újra megmagyarázza nekem, hogy miért történtek dolgok. Kettőnk közül ő az okosabb, és mindent nagyon jól lát. Így neki köszönhetően kezdek kijönni abból a mély lelki gödörből, ami miatt már élni sem akartam. Mert hogy tulajdonképpen minden összeomlott körülöttem: elvették tőlünk, ami a lányainké, a barátaim elhagytak, az ismerőseim hátat fordítottak nekem... A karrieremnek is hatalmasat ártott ez az egész, körülöttünk kialakult botrány. Csak a családomra számíthatok, és rajtuk kívül két emberre. De rájuk mindig, minden helyzetben. Az egyik barátom amikor megtudta, milyen nehéz helyzetben vagyunk, autóba ült, és kétmillió forintot hozott nekem, hogy ki tudjam fizetni a tartozásaimat, és egyáltalán legyen miből élnünk az elkövetkező hetekben. Ha ők nem lennének, belegondolni sem merek, mi lenne velünk – nyilatkozta Győző a Blikknek.

Aggódni azért nem kell, a hírek szerint az életművész máris jobban érzi magát lelkileg, a tabletták hál'istennek tehát nem bizonyultak végzetesnek. Már ha egyáltalán valóban igaz Győzike legújabb sztorija.

Arról azért még panaszkodott egy sort, hogy elvettek tőle mindent, hazugságokat terjesztenek róla, és mindenki csak támadja. 

győző_edited

Kedves Győzike!

Ha valakit 50 milliós csalással vádolnak, nyomoznak ellene, házkutatást tartanak nála, luxusautókat találnak az otthonában, melyeket feltehetően kétes ügyletek árán szerzett, és ezt az illetőt (egyelőre) nem csukják börtönbe, akkor az ellen joggal emelnek szót, az egyébként tisztességes állampolgárok.

Ha Ön vagy valaki a környezetében csalást követ el, hívja fel a mobilról is ingyenes 107-es számot, és vállalja érte a felelősséget!