Lángolni fognak a migránstáborok – fenyegetőzik a Fidesz pártfogoltja

Kezd beérni a Fidesz gyűlöletpolitikája. Hívei már az ellenzékiek halálával is "viccelődnek". Mindeközben pedig nyíltan szélsőséges szervezeteket támogatnak, mint például az Erő és Elszántság mozgalom, amely kedden kvótaellenes tüntetést tartott.

LaszloBalazs_comicstyle

Az EU vezetői megszállottjai egy beteg ideológiának, a liberalizmusnak, emiatt erőltetik mindenhol a „színes multikulturalizmust”, de ezt velünk, magyarokkal nem fogják megcsinálni – közölte Lantos János elnökségi tag.

A tüntetésen ilyen mondatok hangzottak el:

„Ha továbbra is ránk erőltetik ezt, akkor lángolni fognak a migránstáborok, ahogy Németországban”.

„Itt nincs helye mindenkinek, itt csak az európaiaknak van helye!”

Ha esetleg hasonlóságot vélünk felfedezni a kormány frázisai és az Erő és Elszántság által hirdetett gondolatok között, ne csodálkozzunk. Míg a Fidesz-KDNP  a Jobbikot rasszistázza, antiszemitázza, addig a kormányközeli médiumok előszeretettel futtatják az erőszakot, agressziót nyíltan vállaló szervezetet.

Közben Rogán Antal polgárháborúról beszél, forró őszt vizionál, attól retteg, hogy ellenzéki csoportok, illetve aktivisták ősszel erőszakos zavargásokkal akarják eltávolítani a kormányt. Németh Szilárd a nemzetbiztonsági bizottságban Gulyás Mártont, Schilling Árpádot, Vágó Gábort említette úgy, mint akiknek ebben az elképzelt forró őszben valamiféle felforgatóként szerepük lesz.

Érdekes módon, amíg azon aggódnak, hogy az egyébként eddig semmilyen erőszakra utaló jelet nem mutató személyek felforgatják Budapestet, addig a fent említett, nyíltan agresszor Erő és Elszántság kijelentéseivel nem foglalkoznak. Nem halljuk, hogy esetleg rájuk küldték volna a TEK-et, nem halljuk, hogy nemzetbiztonsági kockázatként tárgyalnának róluk a nemzetbiztonsági bizottságban, nem halljuk, hogy a kormánytagok elítélnék a szélsőséges mozgalom kijelentéseit, de nem olvashatunk róluk terjedelmes lejárató riportokat sem az Origón.

"Várjuk" az őszi zavargásokat, hisz ha a kormány beharangozta, akkor lesznek. A kérdés csak az, vajon ki áll majd mögöttük.