Erős és büszke: Brutális a tanárhiány (is) - „Bármely szakos” tanárokat keresnek az iskolák

Erős és büszke: Brutális a tanárhiány (is) - „Bármely szakos” tanárokat keresnek az iskolák

Óriási méreteket öltött a tanárhiány. Erről a 168 órának számolt be Ónody-Molnár Dóra, aki szerint tíz hirdetésből 8-9-ben tanárokat keresnek. Az írás szerint "beköltözött a félelem a tanári szobákba". Félelemről ugyan nem tudnak beszámolni, arról viszont igen, hogy az állásportálon nemhogy tanárokat, hanem több iskolában - most tessék figyelni -, bármilyen szakos tanárokat keresnek. Ez már a Tanárblog reakciója.

Közben Solti Péter, a Klebersberg Központ elnöke a Magyar Időknek adott interjút, ahol arról áradozott, hogy a rendszerváltás óta nem volt hasonló mértékű fejlesztés a magyar oktatásban.

Lehet, hogy az orbánista flufferek nem látják, vagy csak nem merik kimondani, de az oktatásügy az erős és büszke országunkban, nem hogy omladozik, hanem gyakorlatilag már darabjaira hullott.

Persze Orbánék részéről érthető ennek a szférának a pusztítása, hiszen a még meglévő szavazóbázisukból, (nyugdíjasok, valamint a határon túliak) közül senkit sem érint a téma, az pedig egyáltalán nem érdekük, hogy minél több gondolkodó kerüljön ki az intézményekből, hiszen akkor félő, hogy idővel Grazig zavarnák őket.

A 13. havi nyugdíj pedig úgyis garantált, ráadásul tudjuk, ha úgy van, és ha közelednek a választások, akkor általában úgy van, akkor Viktor király még emelni is fog pár ezer forintot…

Az pedig pont nem érdekli a vajdát, hogy már minden 6. magyar gyerek külföldön születik!

És ha így folytatja az elhízott, elborult „vezér”, akkor 1-2 év múlva lassan már több, mint 1.000.000 honfitársunk hagyja el ezt a pöcegödröt, ami egykor tényleg egy erős, és büszke ország volt!