Miniszterelnök „úr”! A kormányzáshoz komolyabb eszközökre van szükség, mint egy focilabda!

Miniszterelnök „úr”! A kormányzáshoz komolyabb eszközökre van szükség, mint egy focilabda!

Magyarország valóban többet érdemel. Önnél biztosan többet, miniszterelnök „úr”! Olyan vezetőkre van szükség, akik komolyan veszik a magyar fiatalok elvándorlásának megállítását, akik nemcsak a saját környezetük gazdagítását, strómanjaik teletömését, a külföldi bankszámlák felduzzasztását, hanem az egész magyar nép boldogabbá tételét tűzik zászlajukra.

Olyan vezető kell, aki nem lehetetleníti el a külföldön élő, boldogulni próbáló testvéreink, barátaink szavazatait, csak azért, mert a mérések szerint azok nem rá és pártjára szavaznának. Olyan kormány kell ennek az országnak, aki az egészségügyet valóban „ügynek" tekinti és tudja, hogy a magyar ember számára a legnagyobb kiugrási, érvényesülési lehetőséget mindig a tudása és az ennek a megszerzését támogató oktatás magas színvonala jelentette. Olyan miniszterek kellenek a hazának, akik nem Döbrögi gőgjével síbolnak EU-s pályázatokat, hanem Ludas Matyi éleseszűségével tudnak megnyerni nemzetközi politikai küzdelmeket, mindezt kulturált párbeszéddel a kulturált Európában, ezzel érvényesítve a magyar „kisemberek” elemi érdekeit.

Olyan ember kell, aki egykori Soros-csicskaként nem "sorosozik", aki az Európai Unió egykori híveként nem "brüsszelezik", nem mindig másra, kreált ellenségre mutogat, hanem kormányoz. Miniszterelnök „úr”, ön erre már képtelen, ugyanis a diktatórikus kormányzásával büdössé vált Európában, sőt ön lett maga a bűz.

Az önben kialakult kisebbségi komplexus olyan mértékű, hogy azt már nehezen lehet egészségesnek nevezni. A magyar embereknek olyan miniszterelnökre van szüksége, aki nem a futballt emeli fel a közélet központi témájának, és nem az ellenzék bolsevik módszerekkel történő megsemmisítését tekinti küldetésének, hanem fontos kérdésekben konszenzust, békét akar, valamint értelmes párbeszédet a politikai ellenfelekkel, legyenek azok „ilyenek” vagy „olyanok”.

Egy olyan országot szeretnénk, ahol a politika csak fontos kérdésekben kerül az utunkba a hétköznapjaink során és nem az határozza meg az életünket. Ön Magyarországot egy a saját önkényével megmételyezett pártállammá züllesztette. Ön, miniszterelnök „úr” eljátszotta a kétharmad adta lehetőséget! Lehetett volna béke és egyetértés, valódi együttműködés. Ön viszont még inkább átpolitizálta az egész országot, ezt az általunk szeretett hazát.

Ön egy egészséges, tisztességes és őszinte fiatalemberből idővel egy hiteltelen és becstelen, pocakos, beteg emberré vált. Ön alkalmatlan és nagyon kevés már ezekhez a feladatokhoz, miniszterelnök „úr”! Ahogyan a magyar ember mondja: kevés, mint macisajtban a brummogás.