Pörög Orbánék hazugsággyára: friss hírnek akarnak eladni egy 2011-es sztorit

Pörög Orbánék hazugsággyára: friss hírnek akarnak eladni egy 2011-es sztorit

Ennyi erővel azt is megírhatnák, hogy bevonultak az orosz tankok. Gratulálunk Habonyéknak és Andy Vajnának az újabb álhír gyártásához!

Újabb magyar sajtótörténeti mélypont rekordját tudta abszolválni a kormánypárti sajtó. A köztévén üvöltik, a fideszes rádiók harsogják, a Mandinertől a Riposton át, az Origóig próbálják belegépelni a propagandát az agyunkba.

Nagyon be lehet szarva Vonától Orbán elvtárs. Mi más lehetne a magyarázat arra, hogy friss hírnek akarnak eladni egy 2011-es, a sajtóban akkor már megpörgetett sztorit, miszerint a Szent Korona Rádió 2011. július 23-i adásában Apáti István és Zagyva György Gyula ízléstelenül viccelődnek.

A spontán kialakult gusztustalansági versenyben végül a szerkesztőségünkben megalakult zsűri a mandineres cikket a Prosti Srácok irományával azonos pontszámmal hozta ki holtversenyben első helyen. Így nyerték el megosztva a „Legbüdösebb szar” címet. Külön felhívnánk a figyelmet Orbán egyik legtehetségtelenebb, de leghűségesebb házi „publicistájának”, Huth Gergőkének a címadására. Ismételten hangsúlyozzuk, hogy egy 2011-es történést akarnak eladni kvázi tegnapinak, a dátum ellenére ezt sikerült összehozniuk: "A holokauszt még mindig vicces jobbikos berkekben".

Nos, kétségtelen, hogy ez mindennek a legalja. Nem véletlen, hogy az atyáskodó bérborz, Stefka István hasonlít Rákosi Mátyásra, hiszen szellemi értelemben Rákosi és Buci Gyuri közös gyermeke.