Büdösek a Fidesz-sajtó számára a meghódított nácik?

Már korábban is irtunk arról, hogy Orbán propagandagépezete délelőtt még kvázi cuki liberálisnak, este már nácinak próbálja beállítani a Jobbikot. Nem véletlenül, hiszen ez a parancs. A logika pedig pofon egyszerű: a Jobbikhoz közeledő baloldali szavazókat a nácizással, míg a józanabb nemzeti szavazókat a cuki liberálisozással próbálják eltántorítani a kormánypárti média.

Mindeddig kevés sikerrel. A néppártosodás sikerét ugyanis - többek között - mi sem mutatja jobban, mint az a szimbolikus fotó, ahol Rangos Katalin kérdezi a Dob utcai Spinoza Színházban Vona Gábort. Mindeközben a Jobbikot több éves ügyek előrángatásával, a gárdamellény folyamatos újraemlegetésével nácipártozza a vén kommunista, hajlott hátú bérborz Stefka István által szellemileg irányított Pesti Srácok, meg a többi habonyárpis és endivajnás propaganda médium.

A Fidesznek egyre nyilvánvalóbb, hogy a gondolkodó, kevésbé tudatlan fiatalabb korosztályt képviselő eddigi Fidesz-szavazók számára kínos és derogál, hogy a kormánypártok egy nyugdíjas bázisú - skizofrén módon –, az eddigi részben ex-MIÉP-es, részben ex-Jobbikos, részben Magyar Hajnalos és identiteszes náci, valamint a Farkas Flórián által - szinte szó szerint - lekenyerezett cigány szavazók táborát tudta összeverbuválni. A Fidesz a jelek szerint tehát a saját újnáci táborát próbálja a Jobbikra vetíteni a propagandájával.

Mi van gyerekek, csak nem büdösek az Orbán arcképével díszített fideszes „szalonokban” a meghódított nácik? Csak nem most láttátok meg a tó közepén, hogy milyen vékony a jég?