Nacsa Olivér megélhetési sorosozó lett – Mi meg nyílt levelet írtunk neki

Nacsa Olivér megélhetési sorosozó lett – Mi meg nyílt levelet írtunk neki
Fotó: Facebook/Nacsa Olivér

„Kicsit humorista, kicsit színész is vagyok, aki egyben társadalompolitikával is foglalkozik” - nyilatkozta magáról Nacsa a terrorista házas Schmidt Maca lapjának, a Figyelőnek. „Milyen szépeket hisz magáról ez az Olivér” - gondoltam magamban, majd inkább magam elé vettem a klaviatúrát, hogy leírjam, mi a véleményem erről az önjelölt „polihisztorról”. Legyen már néha Olivérünk előtt egy görbe tükör.

Kedves Olivér!

Nagyon szépek ezek az öndefiníciók, de sajnos nem elég hitelesek. Túl szubjektívek, ezért arra gondoltam, hogy egy kis görbe tükörrel segítek neked az önismeretben, hátha reálisabb lesz az önképed. Én ugyanis inkább úgy látom, hogy te egy visszataszító, csörgő forintokért haknizó nullvektor vagy. Lássuk be, hogy mindig is az voltál hajdúpéterestűl, meg focigurustúl, pókerestűl, minden betyárkörtével együtt, ami hozzád tapadt!

Remélem, hogy nem gázolok a lelkedbe, de a szememben te csak egy csúnyán beszédhibás, exhibicionista, másodkategóriás nevettető ember, egy valódi nyomulógép vagy. Egy jóllakott óvodás hozzád képest egy férfias jelenség, Olivér!

Körülbelül annyira voltál és vagy te tökös, mint egy hastáncos lány egy fülledt szerájban. Az ilyeneket, mint amilyen te vagy - a magyar valóságban – elzavarják sörért a sarki boltba, Olivér!

Belülről sok mindent másképpen lát az ember, de kívülről a pici Olivérke biggyedt szája mindig arra hajlik, amelyik segg felé éppen az aktuális szél fújdogál. Most éppen Orbánnak a hátsója felé motoszkál az a nyelv. Mindegy, Olivér, egy dologban biztos lehetsz: lesz ez még így se!

Addig is jó megélhetési sorosozást! Hiszen ha jól látjuk, a kormánypropagandában most éppen te vagy a soros. Hogy egy klasszikust idézzünk: „Hogy ízlik a zsoldos koszt?”