Tudta? Terry Black nem buzi!

A kormányzati lakájmédia oszlopos tagjának, a Lokálnak a legfrissebb száma ismét Terry Blackről értekezik.

„Perrel fenyegeti Terry Black Vona Gábort, mondván: „Ő buzizhat, én meg nem?”. Vona ugyanis kétszer is nyilatkozott nagy nyilvánosság előtt a ma már Rácz Károlyként Németországban élő előadó szexuális irányultságáról. Jogi szempontból nincs különbség a két kijelentés között, ezt bírósági ítélet is alátámasztja” – írják.

Mondjuk, annyi különbség azért van, hogy míg Terry Black magát is transzvesztitának nevezi, nyíltan vállalja a „másságát”, és azt sem tudja eldönteni, hogy nő-e vagy épp férfi, addig Vona Gábor heteroszexuális. Továbbá, míg Terry Black nyíltan homoszexuálisnak hazudta a Jobbik elnökét egy politikai támadássorozat részeként, addig Vona Gábor csupán úgy fogalmazott, hogy a „meleg reggel alatt nem arra akarok gondolni, hogy kinyitom az ablakom, és benéz rajta Terry Black”.

Az is érdekesség, hogy tegnap még azt írta a lap, hogy Terry Black nem kapott idézést a Vona Gábor által a „buzizás” ügyben indított per tárgyalására. Azután viszont, hogy az ezt cáfoló dokumentum nyilvánosságra került, ma már azt közölték, hogy „feltehetőleg rossz címre küldték az idézést, ezért nem jelent meg Terry Black a bíróságon abban a perben, amelyet ellene, Zuschlag János és több médium ellen indított Vona Gábor, a Jobbik elnöke”.

„Ő buzizhat, én meg nem? Akkor én meg őt perelem 10 millió forintra” – idézi a Lokál az „előadóművész” AC Newsnak adott nyilatkozatát. Arra hivatkozva mondta ezt, hogy „az ő gyerekei mit éreznek, ha ezt hallják”. Mármint azt, ha „lebuzizzák” az apjukat (?).

Őszintén szólva, nem tudom, mit érezhetnek Terry Black gyerekei, de nem lennék a helyükben. Na, de nem Vona Gábor nyilatkozatai miatt.