A Révai reinkarnáció Palkovics a lakájmédia firkászaival üzenget az MTA-nak

A Révai reinkarnáció Palkovics a lakájmédia firkászaival üzenget az MTA-nak
A Párt ökle az MTA ellen.
Fotó: shogunse.hu

A Magyar Tudományos Akadémia függetlenségének felszámolóbiztosaként funkcionáló Palkovics pecsovics a kormánypárti Magyar Hírlapban üzenget, hogy már le is söpörte az asztalról az MTA által - a függetlenségük megőrzése érdekében - kidolgozott terveket. Nem kell ezen meghökkenni, mindig voltak erkölcsi nímandok, akik elvégezték a piszkos munkát, őket hívjuk pecsovicsoknak.

Ez a Pecsovics még sehol sem volt, amikor a magyarok már Széchenyi Istvánról nevezték el a fél ország utcáit, köztereit és közintézményeit és sehol sem lesz, amikor még mindig ezen a néven hívjuk majd azokat. Pecsovicsoknak hívják a magyarok a 19. század óta az elnyomó hatalom vakbuzgó kiszolgálóit legyen az bármilyen kor. Több ilyenben volt már részünk, szerencsére róluk soha semmit nem neveztünk el, ők csak maradtak szimplán pecsovicsok. Palkovics a Fidesz Révai Józsefének szerepében tetszeleg, ugyanaz a történelmietlen szerep jutott neki, mint bolsevik elődjének, aki Rákosi ökle volt az MTA kommunista átszervezésében és függetlenségének felszámolásában. 

Pedig korábban éppen ez a pecsovics kérte fel a Magyar Tudományos Akadémia elnökét, hogy küldjön számára javaslatokat az intézmény finanszírozásával kapcsolatban. Most azzal a Szabad néppel Magyar Hírlappal üzent, amelynek tulajdonosa, szerkesztői és firkászai olyan mélyre kerültek Orbán rezsimjében, hogy csak daruval tudnák kihúzni a NER képzeletbeli fenekéből a fejüket. Ők is pecsovicsok…