Vágvölgyi Noémi Orbánról: oda megy, ahol többet ajánlanak neki

A népszerű blogger sajátos módon nyilvánítja ki véleményét közéleti témákban és a politika sem áll távol tőle. Ezúttal a magyar emberek eladósodásáról kérdeztük, de természetesen a hazánkkal szemben indított eljárásról, illetve annak várható következményeiről is megosztotta velünk gondolatait.

Zsúrpubi: A Fidesz szánalmas sikerpropagandájával szemben a valóság rendre teljesen más képet mutat hazánkról. Most kiderült például, hogy még soha nem vettek fel annyian hitelt az országban, mint most, csúcson van a lakossági adósok száma. Miközben szinte minden drágul, a bérek egyáltalán nem emelkednek megfelelő mértékben. Szerinted meg lehet élni itthon? Vagy, ha fiatal az ember, akkor jobb elhagyni ezt az egykor szebb napokat látott országot?
Vágvölgyi Noémi: fell drágitottáka tojásot ismega hust dekitérdekel énminden nap ét terembe mek mer elvisz vmejik pasim ugyh engem nemérdekel anyira kenyeretmeg amugyse szabad enem megmonta a szeméjes edzöm h nem ehetek ojjat amibe szénhidrogén van csak fehéret meg palejosat persze hogyojan sok hitelet veszfel mindenkimer kijöt azuj ájfon ésmindenkinek azkel megmindenféle hűjeség majkel korzo gucsis zara hijába nincsen pénzük rája akoris meg veszik inkab nemesznek egyhonapig csakhogy lasak mivan rajtuk aza sajat hibajuk koro elötisa providentbe menek h legyen pénz after porra meg votkára namindegy ithon nemérdemes oda dollgozni mer egyre kevseb pénszt adnak érte csak akor lehet meg éllni ithon ha eltart vki vagy asvájcba takarittasz.
hitelhez
ZSPB: Uniós eljárást indítanak hazánk ellen a Stop Soros törvénycsomag miatt, bíróság elé megy a magyar kormány. Szerinted elképzelhető, hogy Orbánék kivezetik az országot az unióból? Eltűrnék ezt a magyar emberek? Ha ez megtörténik, akkor Kína és/vagy Oroszország felé fordulhat a zsarnok, hiszen onnan tovább dőlhetne a lé.
V. N.: edig sevoltak bene seholsem csakugy csinalltak h onan is ki szedheséka pénszt ugyis mindig azt csinallta amita fönöke a raszputyin mondotneki ojjan mint asvácji takaritto oda megy aki töbet ajállneki delegjob lene hainkab téleg ki dobnák és oda költözne magának egyedül a jozsefvarosi pijacra otugyis sok kinaji van beszellgethet velük ha anyira akar meg cipöt iskap töllük.
Orban_a_koldus