Új Nemzeti Konzultáció - ezek lesznek a kérdések?

Az már korábban eldőlt, hogy a "nagy sikerű" konzultációt újabbak követik majd. Persze mindenki tudja, hogy a közpénzmilliárdokat felemésztő, irányított kérdésekkel teletűzdelt agymenést nem azért erőltetik, mert kíváncsiak az emberek véleményére. Ellenben propagandaeszközként, az alternatív valóságot elhitetni igyekvő fluffermédiumok számára viszont bizonyára rendkívül fontos munícióként szolgálhat.

Azt már hónapokkal ezelőtt megszellőztették, hogy a családok szolgáltatják majd az újabb konzultáció témáját, a minap pedig egy olvasónk által küldött levélben talán a legújabb konzultáció első három kérdése és az azokra adható válaszlehetőségek szerepelnek:

1. Egyesek szerint a magyar gyerekek támogatására kéne költeni pénzt, mások szerint a migránsokra. Ön szerint?

a, Az aranyos, okos magyar gyerekekre

b, A terrorista migránsokra

2. Brüsszel csalással megbüntette Magyarországot, mert nem akartunk lebontani egy keresztény templomot és a helyére óvodát építeni a migránsoknak. Ön szerint ez helyes?

a, Nem.

b, Én is utalom Soros Györgyöt.

3. Egyesek szerint a magyar óvodásoknak ingyen ruhát lehetne biztosítani. A genderszakos liberálisok szerint viszont inkább mecsetet kéne építeni a migránsoknak. Ön mit gondol?

a, Én mar most csak 2Rule-ba öltöztetem a gyerekemet.

b, Meleg vagyok, a mecsetre szavazok.

Természetesen csak arról van szó, hogy olvasónk jó humorérzékkel van megáldva, és a cinizmus sem áll messze tőle, hiszen valójában poénnak szánta a nekünk küldött levelet.

De őszintén, Orbánt és az általa irányított kormányt ismerve meglepődne valaki, ha hamarosan a fenti vagy hasonló szintű kérdésekkel találkozna a postaládájában?

nemzeti_konz