"Kívánjuk, hogy az orosz nép felemelkedésének útján vezesse tovább országát" WTF?

Nem, ez a mondat tényleg nem Kádár János "elvtárs" szokásos moszkvai útja előtt meglátogatott Makarenko úttörőcsapat 1973. évi jókívánságüzenete Leonyid Iljics Brezsnyev elvtársnak, hanem Orbán Viktor "elvtárs" maga által tolmácsolt jókívánsága Magyarország (sic!) nevében Vlagyimir Vlagyimirovics Putyinnak 2018. szeptember 18-án. Az én hazám nevében Orbán Viktor ne éltessen egy a kritikusait mérgekkel likvidáltató, utasokkal tele lévő repülőgépek lelövéséért felelős, velejéig romlott és korrupt diktátort! Ha már képtelen ellenállni, akkor a saját nevében udvaroljon Putyinnak, maximum a 2,5 millió Fidesz-szavazó nevében, de ne egész Magyarországot emlegetve.

Átadtam Magyarország és a magam jókívánságait Oroszország elnökének, kívánjuk, hogy az orosz nép felemelkedésének útján vezesse tovább az országát.

Nem sok jót sejtet Orbán további, szorosabb európai-orosz kapcsolatot szorgalmazó kijelentése:

amikor feszültség volt, mi magyarok mindig rosszul jártunk, amikor együttműködés volt, jól jártunk.

Isten mentse Európát és Magyarországot a jelenleginél szorosabb Putyinnal való együttműködéstől, függéstől! Ilyet csak a hazáját júdáspénzért eladó, országát az oroszok kezére átjátszó, elvtelen és becstelen politikus mondhat és akarhat. Magyarország és a magyarság már választott és köszönjük a lehetőséget, de Európát választottuk!