A kilakoltatás mint életre szóló élmény

The Kilakoltatás Show Must Go On! A Fidesz-kormány felhőtlen boldogságban kiránduló ideális család mutogatásával kívánja meghozni a magyarok kedvét a - hogy is mondjam - sokasodáshoz. Eddig nem vált be...

Az RTL Klub 2018. szeptember 18-i Híradójában elhangzottak szerint 2018 első félévében az előző évinél 33 százalékkal több, pontosan 1415 ingatlant árvereztek el a bankok bedőlt hitelek miatt. Közben az elmúlt években átlagosan 3-4 ezer család került utcára a kilakoltatási moratórium lejártakor, akik többsége bedőlt jelzáloghiteles adós volt. A Mérce szerint összességében kb. százezer magyar feje felett lebeg Damoklész kardjaként az utcára kerülés veszélye.

Eddig a tények. De: úgy tűnik, az alternatív valóságban élő Fidesz-elit számára ez a „célcsoport” nem elég nagy ahhoz, hogy megszólítsák őket. Tehát ki kell lakoltatni még pár tízezer embert, és majd akkor talán nekik is mondanak valami szépet, hogy miért kellene legközelebb (is) a Fideszre szavazni.

Én elébe mennék az eseményeknek. Átalakítottam egy propagandaplakátot, aminek így már markáns üzenete van mindazok számára is, akikről a Fidesz-kormány nem akar tudomást venni azon túlmenően, hogy egyre serényebb tempóban teszik ki őket az otthonaikból.

Az eddigiek alapján biztosan úgy látja Orbán és köre: minden jóban van valami rossz, így ezeket az embereket elkerülhetetlenül fel kell áldozni, hogy a fideszes „urak” és a hűbéreseik egyre jobban élhessenek. De ez az áldozat megéri (nekik). Úgy gondolják, a mondás fordítva is igaz: minden rosszban van valami jó. Ha kilakoltatnak, legalább azonnal mehetsz a családdal „kirándulni”.