Novák Katalin új mentort talált magának?

A nagyon keresztény, megacsaládügyi és szuperkonzervatív államtitkár az európai politikusok unga-bunga partijainak festett hajú házigazdájával, a kiskorú lánnyal is szexelő Silvio Berlusconival fotózkodott. Egészségére! Ez így tényleg nagyon keresztény, megacsaládügyi és szuperkonzervatív. Ja, nem!

Közismert, hogy az Unipol-ügyben egyébként jogerősen is elítélt egykori olasz kormányfő, Silvio Berlusconi egy fiatalkorú marokkói lánnyal is szexelt és csupán azért nem rohad a börtönben, ahová egyébként véleményünk szerint való, mert a sztárügyvédei azzal védekeztek az úgynevezett Ruby-perben, hogy az olasz politikus nem tudta a lányról, hogy még nincs 18 éves.

Még az is lehet, hogy Novák Katalin lecseréli mentorát, Balog Zoltánt?

Nem tudjuk, viszont ez a kép azért elég gusztustalan.

Egyébként arról már régóta pletykálnak fideszes körökben, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériumában a család- és ifjúságügyért felelős államtitkári pozíciót betöltő politikusa éppen válik, de ezt egyelőre még hivatalosan senki sem erősítette meg. De csak nem! Hiszen egy válás nagyon megnehezítené a munkáját. Mondjuk, az is igaz, hogy még egy ilyen fotó és Novák Katalin lesz a magyar közélet hiteltelenségi cirkuszának sztárbohóca...

Utóirat: Silvio Berlusconi ugyanis még egy szimpla, normálisan, józan paraszti ésszel gondolkodó hétköznapi ember számára sem (!) a Forza Italia elnöke, és nem is Olaszország korábbi miniszterelnöke, hanem egy gátlástalan és gusztustalan erkölcsi hulla, egy fiatalkorúakat megrontó gennyláda, egy korrupt politikusoknak szexpartikat szervező vén kéjenc. Ő Silvio Berlusconi. 

Mindezektől függetlenül gratulálunk a fotóhoz! Legalább őszinte, beszédes és igazán sokatmondó! Ilyen a magyar, magát  kereszténynek és konzervatívnak tartó kurzus ma Magyarországon. Forza Ungheria! Csak ne veletek!

novak_uj_mentor

Biztos sokat lehet a vén kecskétől is tanulni (Fotó: Facebook.com)