„Lenin-fiúk” – mondta az egész életében közpénzből élősködő egykori kommunista

Akinek egyébként már apja, Kövér László is lakatosként egészen az 1930-as évektől tagja volt a kommunista mozgalomnak, majd az MSZMP-nek.

A mára már a „nemzet házmesterévé” vedlett egykori kommancs annyira beleélhette magát mostani fasisztoid megmondóember szerepébe, hogy azt hiszi, rajta kívül is mindenki elfelejtette, hogy a rendszerváltás előtt az MSZMP Központi Bizottságának ifjúságkutató segédmunkatársa volt. Pedig egykor nyilván ugyanazzal a tettetett áhítattal és álszent pofával mormolta a konstans módon gusztustalan bajsza alatt az Internacionálét, mint ahogyan ma motyogja el a székely himnuszt.

Nyilván az is kiment a fejéből az akár „elvtelen senkiházi szarember” prototípusaként is könnyedén funkcionáló Kövér Lászlónak, hogy az MSZMP-s szolgálata után több éven át Soros-ösztöndíjasként „kutatta” a közép-európai társadalmi mozgalmakat. Ma meg ezek a saját mentorukat eláruló hálátlan senkik sorosoznak…

Az egész életében közpénzből élősködő egykori „mocskos kommunista” - ha esetleg szabad stílusosan nekünk is Kövér nyelvezetét használnunk - a szintén az adóforintjainkból készülő fideszes propagandalapnak adott interjújában beszélt orbitális baromságokat, ahogyan azt már tőle megszokhattuk…

Nem vagyunk kompetensek, de az fix, hogyha egyszer valakik elmennek Kövér elvtársért, persze „érte és nem ellene”, azok nem a Lenin-fiúk lesznek, hiszen azok utódai a mai fidelitasosok, hanem a nemzetükért felelősséget érző magyar fiatalok, akik remélhetőleg nemzetközi bíróság elé állítanak minden ma még harácsoló és az örök élet reményében lebzselő nagypofájú közpénztolvajt.