Kiderült, hogy "rendkívül intelligens" az a német házaspár, akik a közmédiában adták elő, hogy migránsok elől menekültek Magyarországra

Miután a köztévében elsírták bánatukat, az Index is ellátogatott hozzájuk. Kiderült, hogy nem csak a migránsoktól félnek, hanem a chamtrailtől is. Vagyis attól, hogy folyamatosan repülővel permeteznek minket azért, mert Orbán nem engedi be a migránsokat. És ez nem vicc!44!!44!4!!!!4!

A videóból kiderül, hogy Németország élhetetlen, fegyverrel kell mászkálni az utcán, és szinte bárkit, bármikor megerőszakolhat egy migráns.

De ami még fontosabb: Magyarország fantasztikus hely - főleg Orbán Viktornak köszönhetően -, és bár az egészségügyi szolgáltatásokon lehetne mit javítani, itt azért sokkal jobb.

Viszont: Az itt élő német család tagjainak minden nap muszáj meginniuk egy csésze mezei zsurlót, mert az kiöblíti a testben lévő méreganyagokat. Ez pedig azért fontos, mert permeteznek minket.

"A chemtrailek itt Magyarországon is nagyon feltűnőek lettek. Amikor 2017-ben idejöttünk, semmi nem volt. Minden nap kémleltük az eget, minden nap. Akkor még semmi, aztán láttunk egy két valamit. Aztán jött 2018, amikor Orbán Viktor nem írta alá ezt a migrációs csomagot. És azóta viszont minden nap, minden nap látni fentről, hogy mindenhonnan jönnek a repülők" - derül ki a riportból.

Figyelem, a következő képkockák fokozottan alkalmasak a nyugalom megzavarására!

A közmédia mellesleg különösen szereti a németeket szerepeltetni, a chamtrailesek mellett decemberben "egy német nőtől" megtudhattuk azt is, hogy majdnem megerőszakolták a migránsok, de az utolsó pillanatban elmenekült. Magyarországra. Mert Magyarország mindennél is biztonságosabb.