A Fidesz végre megfejtette az antiszemitizmus okát is: a migráció

Nem vicc. Hidvéghi Balázs közölte, hogy az antiszemita megnyilvánulásokat a migránsok hozzák magukkal.

Az európai zsidóság biztonságával kapcsolatos aggodalmakra okot adó nyugat-európai fejlemények egyértelmű oka a megnövekedett illegális migráció, amely a Közel-Kelet konfliktusait importálja a kontinensre azáltal, hogy Európa tömegesen enged be muzulmán bevándorlókat, akik aztán zsidó emberekre támadnak - jelentette ki Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő Strasbourgban szerdán.

Az antiszemita megnyilvánulásaitól hemzsegő Fidesz politikusa a zsidókat érő támadások indokolják, hogy nem szabad megengedni az illegális bevándorlást Európába.

"Magyarországon biztonságban élnek a zsidó polgártársaink, nem kell félniük attól, hogy támadás éri őket az utcán" - fogalmazott.

Közölte azt is, hogy az antiszemitizmus "elfogadhatatlan, a második világháborút követően pedig különösen a zéró tolerancia lehet a megfelelő hozzáállás".

Visszautasít továbbá "minden olyan álságos vádat és hazugságot", amelyek szerint a magyar kormány antiszemita lenne.

"Büszkék lehetünk arra, hogy Európában az egyik legbiztonságosabb ország Magyarország, ellentétben számos olyan nyugat-európai országgal, ahonnan tömegesen vándorolnak el, vagy készülnek kivándorolni a régóta ott élő zsidó családok azért, mert nem érzik azt, hogy az állam meg tudná védeni őket" - mondta.

Hidvéghi Balázs biztosan nem sűrűn hallgathatja pl. a Fidesz ötös számú tartóoszlopának, Bayer Zsoltinak a reagáit, ő ugyanis különösen szeret a zsidókról negatív kontextusban beszélni. Ja, és az megvan, hogy a Fidesz egyik legantiszemitább megmondóembere ma is aktívan dolgozik a kormánymédiában?