Varga Judit szellemileg olyan friss és lendületes szeretne lenni, mint Orbán, és videók gyártására készül

Az igazságügyi miniszter elemi erejű interjút adott a Mandinernek.

Természetesen szóba került a Néppárt, a börtönbiznisz, az áldozatvédelem, és a kormányzati kommunikáció is. Azonban mi megkímélnénk a kedves olvasót a szokásos üres kormánypárti lózungoktól. Annál is inkább, mert két rendkívül érdekes kijelentés is elhangzott a beszélgetés során.

Varga a fiatalok megszólítását illetően Gyurcsány videóira utalva megjegyezte például, ő azon a véleményen van, hogy

nemcsak azt kell elmondani, hogy mit tett kormányon, hanem fel kell venni a kesztyűt, és ugyanazokon a kommunikációs csatornákon kell megmutatni a hagyományos konzervatív értékeket. Én már gondolkoztam azon, hogy TikTok-videókat fogok gyártani.

Nem, nem a Borkai-féle "titok-videók", hanem TikTok-videók gyártására készül. (Ez a fiatalok körében egyre népszerűbb, 15 másodperces videók készítését és megosztását jelenti.) Nos, azt hiszem a fiatalok nevében is mondhatjuk: már alig várjuk!

De itt még nem volt vége: Varga Judit Stumpf István korábbi nyilatkozatára is reagált, miszerint Orbán megöregedett, és fogytán az energiája.

Csak a lélekben öregedő emberek keresik máson az öregedés jeleit. Szeretnék én szellemileg olyan friss és lendületes lenni, mint a miniszterelnök, úgyhogy bár Stumpf Istvánnak sok mindenben igaza van, ezt a véleményét nem osztom, ebben téved.

Ahogyan a videók készítéséhez, úgy az állandóan papírt szorongató, vitára képtelen, nőügyekkel nem foglalkozó, szájnyaldosó-bajnok Orbán szellemi frissességének, lendületének eléréséhez is sok sikert kívánunk!

orban

ovnyelv