Tagadja bűnösségét a Fidesznek kampányoló Kozso

Tuti, hogy ártatlan, hiszen aki ezzel a párttal valamilyen módon kapcsolatba hozható, azzal, mint fogalom összeegyeztethetetlen a lopás, vagy éppen a hamisítás.

Ma a Pesti Központi kerületi bíróságon az előkészítő üléssel kezdődött meg Kocsor Zsolt, vagyis Kozso pere. A korábban a Balatonban delfinekkel beszélgető, majd Rétvárival pózoló énekest nagyobb értékre elkövetett lopással és felbujtóként elkövetett bélyeghamisítással vádolt

Kozso a vádirat szerint egy eddig ismeretlen személyt rábírt arra, hogy a vendéglátóhely hitelesített villanyórája plombáját eltávolítsa, és annak a számlálóját visszatekerje, majd hamis zárópecsétet szereljen rá vissza. K. Zs. a mérőóra állását nem jelentette be, az éves leolvasáskor a szolgáltató munkatársainak nem biztosította a személyes ellenőrzést, és 2013 áprilisa és 2016 áprilisa között az áramlopással a szolgáltatónak 1,75 millió forint kárt okozott, amiből csak 25 ezer forint térült meg.

- értesült a 24.hu.

A kerületi ügyészség 1 év 4 hónap 3 év végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönt kért a zenészre, abban az esetben, ha már az előkészítő ülésen beismeri a tettét, valamint lemond a tárgyalásról. Az énekes ebbe nem ment bele, tagadta a bűnösségét, majd lemondott a tárgyaláson való részvétel jogáról, és írásban nyújtotta be a vallomását, amit a védelem indítványára az eljáró bíró az április 3-i tárgyaláson fog ismertetni.

Ha bebizonyosodik bűnössége, akkor lesz csak igazán szomorú a szamuráj…

 

Borítókép: Facebook/RétváriBence