És az megvan, hogy Orbán Kövér Lászlót is lekommunistázta?

Kivételesen nem is hazudott. 

Ha igaz, hogy "A liberális nem más, mint diplomás kommunista" - ahogyan azt Orbán tegnap kifejtette -, akkor a nagyhazafinemzetikeresztény kormányfő 1992-től minimum 8 éven keresztül nagyon durván kommunista volt. 

A Fidesz ugyanis 1992. február 8-tól egészen 2000. október 28-ig a Liberális Internacionáléban töltött be jelentőségteljes szerepet, miközben Soros pénzén nevelkedett. Ja, és 1994-ben Orbán azt is kijelentette, hogy amíg ő a Fidesz elnöke, a párt liberális marad. Tehát kommunista. Ilyen szempontból sikerült is betartani az ígéretet.

Nem vélekedett másképp Kövér László se, aki 1993-ban a budapesti liberális világkonferencián arra kérdésre, hogy szerinte melyek az igazi liberális értékek, így válaszolt:

A tolerancia, a türelem, a másság elviselésének képessége a másik alapértéke a liberalizmusnak, amit egy igazi liberálisnak nem szabad elfelejtenie.

Afelől eddig se volt kétség, hogy akárcsak Orbán, Kövér László is Soros pénzen nevelkedett diplomás kommunista, de legalább már ők is elismerik.