A Fidesz szerint Soros akarja szembefordítani a romákat a magyarokkal

Erről közleményben rántották le a leplet.

Gyöngyöspatán és az egész országban békére van szükség a romák és a magyarok között, ahhoz pedig az kell, hogy oktatással és ne pénzzel kártalanítsák a romákat. A Soros-hálózat akarja szembe fordítani a magyarokat és a romákat.

A Soros-hálózat provokálta ki a gyöngyöspatai ügyet, felkereste és felhergelte a roma családokat, hogy pereket indítsanak. A Soros-hálózat az, aki ilyen perekkel szembe akarja fordítani a magyarokat és a romákat. A Soros-hálózat az, aki akadályozza a roma családokkal való békés megegyezést is arról, hogy oktatással és ne pénzzel kártalanítsák őket. A Soros-hálózat az, aki vasárnapra Budapestre is tüntetést szervez, hogy tovább szítsa a feszültséget Magyarországon, és ehhez a baloldali pártokat is dróton rángatják

- írja keddi közleményében a Fidesz.

A hangos hahotázás után pedig emlékezzünk meg arról, hogy a kormánypártok elmúlt két havi kommunikációjában hányszor került elő Gyöngyöspata! Ja, és mivel is hergelik majd híveiket a legújabb pénznyelő konzultációban? Bizony, Gyöngyöspatával. A békés megegyezés jegyében.