Hiába hívták Orbán évértékelőjére, Lázár inkább egy kézilabdameccsre ment

Mondjuk ezt a döntését speciel meg tudjuk érteni.

A volt kancelláriaminisztert meghívták ugyan, ő azonban köszönte szépen és nem ment el Orbán rendkívül színvonalas évértékelőjére, inkább Szeged felé vette az irányt, ahol aztán Csányi társaságában tekintett meg egy izgalmas meccset.

Lázár, mondhatni a tőle megszokott módon aztán egy rádiós interjúban ismét ekézte pártját:

A Fidesz vezetői jobban járnának, ha szembesülnének a problémákkal, például a jogerős bírói ítélet végrehajtásánál húzódhat a jogállamiság határa

- állapította meg a kártérítési perek felfüggesztésére utalva János, majd hozzátette, a kormány számára azonban jogos dilemma, hogy mi a fontosabb: a jogerős ítélet vagy a társadalmi igazságosság.

A volt kancelláriaminiszter szerint a Fidesz vezetői jobban járnak, ha most szembesülnek a problémákkal, ahelyett, hogy egy 2022-es vereségen zokognának. Az a véleménye, hogy az október választásokon a saját szimpatizánsaik egyértelműen azt üzenték: változtasson a kormánypárt, különben saját szavazóit is elveszíti.

A kérdés már csak, hogy nincs-e túl késő ehhez a változáshoz, no meg az, hogy vajon Lázár a jövőben tud-e még menni olyan évértékelőre, amit Orbán Viktor tart?