Micsoda innováció: Palkovics egy lakótelepi kéglit adott cserébe a Várnegyedben található műemlék lakásáért

Páratlan üzleti érzék! Így kell ezt csinálni!

Azt, hogy az innovációs és technológiai miniszter a budai Várnegyedben található Táncsics Mihály utcában bérel, mindössze 40000 forintért önkormányzati lakást, még tavaly derítette ki a 24.hu.

A HVG által kikért teljes dokumentációból most kiderült az is, hogy bár Palkovics azzal indokolta a Várnegyedbe költözését, hogy közelebb lakjon anyósához, már rég a Várban lakott, miközben ezt az ügyletet intézte.

Ráadásul, és most nagyon tessenek figyelni:

a Halászbástya szomszédságában fekvő műemlék lakásért cserébe, egy győri panel-lakótelepen bérelt lakást adott cserébe.

Az Ön által említett esetben mindenben a lakások és helyiségek bérletére, valamint az elidegenítésükre vonatkozó egyes szabályokról szóló törvény, illetve a lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadásának feltételeiről szóló önkormányzati rendelet akkor hatályos szabályainak megfelelően jártak el a felek. Palkovics miniszter úr tehát eddig is mindenben a mindenkire egyformán érvényes jogszabályoknak megfelelően járt el, és ez így lesz a jövőben is.

- ömlött a bullshit-áradat a minisztérium sajtóosztályától, miután Palkovics helyett ők „válaszoltak” a HVG által az üggyel kapcsolatban feltett kérdésekre.