Ilyen az, amikor felmegy a pumpa a kormánypárti szennyportál szánalmas flufferében

Köszöntjük olvasóink között a 888 szervilis "újságíróját"! Mondhatnánk, megtiszteltetés, hogy cikkünkből idézett a kormánypárti propagandagyár, de a Fidesz „seggevége” felületeitől eltérően, mi nem szoktunk hazudni.

Az orbánista "újságírónak" a jelek szerint nagyon fájhat, hogy a lejáratósdi ellenére a Jakab Péter vezette Jobbik erősödik, méghozzá feltételezhetően azért, mert a pártnélküliek csökkenő táborának egy része pártot talált magának. Gyaníthatóan ez a tény, no meg a pozíciója által megkövetelt, végtelen, mindent elhomályosító szervilizmus késztette arra a fáradhatatlan csinovnyikokkal teletömött portál „újságíróját”, hogy megírja borzasztóan elmés, és rendkívül magas színvonalú cikkét, amit egyik olvasónk juttatott el hozzánk néhány röhögő smiley kíséretében.

A felbőszült csatlós kifejti, hogy tegnap esti írásunkból hiányoznak a számok, a konkrétumok. Természetesen azt nem várhatjuk el tőle, hogy a portálunkon fellelhető tartalmakat értelmezze is, ebben az esetben ugyanis talán még az ő szürkeállományába is behatolt volna a felismerés, hogy 2020 elején még nem a számok, hanem a kutatásokból kinyerhető tendenciákra érdemes fókuszálni, ahogyan ezt egyébként a szóban forgó cikkünkben is tettük, hozzátéve, hogy a Fidesz előnye még mindig jelentős. Mondjuk ezt még ő is tudhatná, de ha mégsem, segítünk: az eredmények tükrében vessen egy pillantást a fideszközeli cégek által közölt számokra, azokról az intézetekről van szó, amelyek október 13-án este az általa szolgált despotával együtt estek pofára.

Persze megértjük a „felháborodását”, hiszen a lakájok egy valamit pontosan tudnak:

A rendszer által megkövetelt egyetlen tulajdonság, a végtelen lojalitás édeskevés lesz akkor, amikor az a simlis banda, melyet elvtelenül szolgálnak, velük együtt tűnik majd el a süllyesztőben.

Azt azért még csendben megjegyeznénk, van annak valami egészen különös bája, amikor egy kormánypárti flufferportál hiányolja a konkrétumokat.

A számokra pedig talán érdemes majd visszatérni a 2022-es választások után, pláne az ellenzéki összefogás eddigi legjelentősebb sikereként elkönyvelhető önkormányzati választások eredményeinek tükrében. 

Vajon ennél az oldalnál akkor is ilyen idegesek lehetettek, amikor korábbi cikkünk után felmondott az egyik társuk, a karlendítős médiamunkás Oláh Gellért?