Szorul a hurok Boldog István bizalmi köre körül

A Coca-Colánál nagyobb gondja is akadhat a betyárjelmezes honatyának. Az ügyészség még 2 hónappal meghosszabbítaná korábbi jobbkezének letartóztatását.

Decemberben röppentek fel az információk arról, hogy a Boldog István bizalmi körének pályázataival kapcsolatos büntetőügyet - melyre Nagy Szilárd exfideszes kengyeli polgármester vádalkuja révén derült fény - a kormánypárti honatya sem tudja majd megúszni.

A két fideszes politikus között a 168 Óra korábbi információi szerint a pályázati pénzek sorsa okozta a konfliktust: ezekre a pénzekből ugyanis azok kaptak, akik vállalták, hogy bizonyos kijelölt kivitelezőket választottak ki a munkák elvégezésre.

Ebben a nyomozásban vették már őrizetbe Boldog István jobbkezét is. 

A 168 Órának egy nyomozó úgy fogalmazott, hogy Boldog sorsa meg van pecsételve: körbekerítették és már csak a kilövési engedélyre várnak.

Az ügyészségi nyomozásban már egy ember nyomkövetőt kapott, négyet letartóztattak. Egyikük Boldog István közeli bizalmasa, Fehér Petra, akinél 1 hónapos letartóztatást rendeltek el első körben, amit a Budai Központi Kerületi Bíróság karácsony után most 2 hónappal hosszabbított meg.