A Fidesz most arra jött rá, hogy "összefüggés van a koronavírus és az illegális migráció között"

Bakondi György tartott erről egy kiváló sajtótájékoztatót vasárnap.

Miután Bakondi György 5 év után rájött, hogy hamis útlevéllel is próbálkoznak a migránsok, most azt vette észre, hogy koronavírusos migránsok is jöhetnek. Igen, mivel jöhet koronavírusos utas repülőn, hajón, buszon, autóban, és egyéb közlekedési eszközön, nincs kizárva, hogy gyalog a déli határra is érkezzen. Nem véletlenül lett Bakondi belbiztonsági tanácsadó, kérem szépen!

Szóval, Bakondi György azt mondta: az illegális migránsok zöme Iránból, vagy Iránon keresztül érkezik. Kiemelte, hogy Irán a koronavírus-fertőzés egyik gócpontja, ott sok megbetegedés és haláleset is történt. Ezért Magyarország úgy döntött, hogy határozatlan időre felfüggeszti új emberek beengedését a tranzitzónába az ott lévő 321 ember és az ország védelme érdekében.

És ez természetesen azt jelenti, hogy "összefüggés van a koronavírus és az illegális migráció között". Persze, az összefüggés annyi, hogy a migránsok is ugyanúgy elkaphatják, mint bárki más. De mennyivel jobb már, ha azt is hiheted, hogy valójában a migránsok terjesztik ezt is. 

Elvégre, hoztak már fertőző rákot és sertéspestises szendvicset is!