Fideszpropagandává vált a kormányzati tájékoztató oldal is

Borítékolható volt, hogy a hétfői szavazás után elindul az ellenzék csőre töltött lejáratása az Origó-Ripost-M1-Pesti Srácok-stb. orbánista tengelyen, de a nem teljesen reményvesztett állampolgárnak még lehetett egy olyan gondolata, hogy legalább a járványügyi tájékoztatásra létrehozott koronavirus.gov.hu nem silányul fidesz.hu-vá. Naivság volt ezt feltételezni az Orbán-kormány 10 éves regnálása után.

Ugyan van nekünk évi több mint százmilliárdnyi adóforintból működtetett köztévénk, ahol észak-koreai mintára jött létre a médiatörténelem legsötétebb verme, Orbán Viktornak ez még mindig kevés. Ha egyszer terelni kell a nyájat, akkor minden fronton terelni kell a nyájat! Hiszen mi van azzal, aki csak gyanútlanul felkúszik információért a szintén közpénzből működtetett koronavirus.gov.hu-ra és mint állampolgár, objektívan kíván tájékozódni a járványügyi helyzetről? Nehogy Orbán Viktor-i hipotézis és igazság nélkül maradjon! Spricceljen ott is széjjel a kormánypropaganda!

Bár állítólag - és ez fideszes prominensektől is elhangzott - nem kéne a koronavírussal kapcsolatos ügyeket politikai viták szintjére süllyeszteni, a kormányzati tájékoztató oldalon - amit mi fizetünk - ez röhög az arcodba:

Persze, nincs is ebben semmi meglepő azok után, hogy Orbán sajtótájékoztatók helyett a Facebookon üzenget, hogy Kovács Zoltán szerint az újságírónak kuss a neve, vagy hogy az Operatív Törzs is csak kiválasztott kérdéseke válaszol, és azt is csak korlátozott számban.

Na, most ez az a brigád, akitől nekünk nem kellene félteni a demokráciát és akinek bizalmat kellett volna szavazni hétfőn. Ühüm. Még mindig előbb bíznék Németh Szilárdra éhínség közepén egy púpozott tál marhapacalt...