Egyetlen kép, ami leleplezi Orbán magyar emberekkel szembeni pofátlanságát

Ausztria, Csehország, Románia, Bulgária, Lengyelország. Néhány európai ország, ráadásul a régiónkból, ahol gondoskodnak a munkavállalókról, és az őket foglalkoztató vállalkozásokról.

Miközben Orbán Viktor szerint, ha probléma van, azt „a munkavállalók, meg a munkaadók meccseljék le" egymás között.

Nekünk az a dolgunk, hogyha a szakma valamit javasol, akkor azt valósítsuk meg, és teremtsük meg hozzá a szükséges gazdasági feltételeket. Például teremtsük meg a gazdasági feltételeket ahhoz, hogyha egy munkavállalónak otthon kell maradnia a jelenlegi helyzetben, akkor ne haljon éhen, sőt az őt foglalkoztató vállalkozás se menjen csődbe. Ezért javasolja azt a Jobbik, hogy vezessük be a Munkahelyvédelmi Alapot, hogy garantálni tudjuk a bajbajutott dolgozóknak a megélhetését, és garantálni tudjuk a vállalkozások további működését is. Van számos nagyon jó nemzetközi példa, miniszterelnök úr!

- mondta ezzel szemben Orbánnak Jakab Péter, a Jobbik elnöke.

Az ellenzéki párt régóta követeli a kormánytól, hogy "más országokhoz hasonlóan a magyar kormány is garantálja a bajba jutott munkavállalók bérét, a veszélyeztetett munkahelyek megőrzését!"

Látható, hogy a környező országokban nem hagyták cserben a munkavállalókat.

A cseheknél egyébként az állam a gyerekével otthonmaradó szülőknek is fizet. Lassan minden cikkhez hozzáfűzhetjük:

Orbán Viktor nem csak miniszterelnökként, hanem emberként is megbukott.

Lehet, hogy egy világjárvány kellett hozzá, de erre egyre többen kezdenek ráeszmélni, talán már Orbán is tudja ezt, ezért hazudik bele szinte naponta az emberek szemébe.