Novák Katalin a járvány közepén is az arcodba ugrik, akkor is, ha nem akarod

A héten nyilvánvalóvá vált, hogy fideszpropagandává alakult a koronavírussal kapcsolatos kormányzati tájékoztató oldal (is). Ennek fényében lépett színre "objektíven" Novák Katalin két fertőzésről szóló hír között.

Ugye tudjuk, hogy Novák Katalin az, aki hetente tizenhétszer mondta el nagyjából, hogy reneszánszát éli a házasságkötés Magyarországon, hogy tömegek hömpölyögnek a babaváró hitelért és úgy általánosságban is iszonyatosan jó ma a Fidesz által meghatározott magyar családban élni. Na, most, az ő szerepe a vírus támadásával sajnos sokat vesztett a jelentőségéből.

A kormánypárti kommunikációs trösztök azonban nem jöttek zavarba, és bár nem olyan nagy sebességgel, mint ahogy járványügyi intézkedéseket hoztak, azért viszonylag hamar összefüggésbe hozták a családügyi államtitkárt a korona okozta helyzettel. Így került az alábbi cikk a koronavirus.gov.hu weboldalra, adóforintokból:

Szóval, "a koronavírus-járvány idején csökkent a családok biztonságérzete, s ezt a biztonságérzetet szeretné a kormány - a lehetőségekhez mérten - fenntartani".

A lecsökkent biztonságérzet fenntartása érdekében mondjuk, kiváló munkát végeznek azzal, hogy több százezer munkavállalót hagynak fizetés nélkül tengődni. Gratulálunk!